onsdag 30. november 2011

Unnblogged utfordring

 Manuela med bloggen  Mrs.Hardy har kommet med en utfordring. Vis oss rotet ditt! Ikke vanskelig her i huset :)  Leker,klær og verktøy herjer som villt hos oss til en hver tid.
Englejenta er blid og fornøyd av å komme opp av juleesken etter ett år i kjelleren.
Sitter så fin her vedsiden av lille sinkgrisen.

 Så zoomer jeg ut....
                                                                

  Rot,rot,rot. Både på hylla og apotekerdisken.


Skittentøy har mellomlandet her før de skal ned til vaskerommet i kjelleren. De kommer nok til å stå der en dag eller to. Jeg må jo tross alt gå ned en heel trapp! Lenge leve latskapen.


Nei,huff! Så rotete! Når jeg ser det sånn på bilde,får jeg faktisk lyst til å rydde!
Tudeluu!!
Ha en fin onsdag!

mandag 28. november 2011

Advent i nr 192

Ja,da var det advent i nr 192 også. Jeg har lenge gledet meg til denne tiden og hodet har vært stappet med idéer til pynt og dilldall jeg skal lage. Jeg har hele tiden tenkt at jeg har så god tid, - lenge til jul ennå,lenge til jul. Men plutselig så var det 1.søndag i advent, gitt! Og jeg har ikke laget ferdig adventstaken,engang! Så i går kveld stappet jeg noen lys  i en stake jeg hadde liggende og bandt på noen tall (kjøpt på Kremmerhuset).

Jeg hadde jo egentlig de planene til adventstaken i år, med betong og granbar, greier og stæsj. Og det skulle bli så flott! 
Men det ble ikke så verst ved å ha det helt enkelt heller :)
Mr.Ugle teller også ned til jul
 Det er en skikkelig koselig tid vi går inn i nå.  Eneste som mangler er snøen. Hvor i huleste blir den av??
Ha en deilig adventstid,dere!

Klem fra Desirée

mandag 21. november 2011Nå,dere! Nå er det snart 1 søndag i advent! Jeg klør i fingrene til å pynte til jul. Liker å pynte litt tidlig,og heller kaste julen ut rett over nyttår. Julen er koselig,koselig, men etter nyttår er det ut med nisser,stjerner og engler og glede seg til våren :) Men det er jo heldigvis en stund til ennå. Nå skal vi bare glede oss til jul!


Det er vel ikke noen hemlis at jeg liker gamle,grove ting. Og huset vårt begynner å fylle seg opp med gamle skatter som dette.
Jeg er så glad i dette vinduet.Helt naturlig,grov,og steingammel.
Vi stiftet hønsenetting bak,så jeg kan henge diverse ting på den.  Veldig koselig å feste bilder i hønsenetting,synes jeg. Enten med små,søte klyper eller bare lirke de inn i nettingen.

 Man kan se vær og vind virkelig har latt den få gjennomgå i alle disse årene.

Har snikpyntet litt til jul. Et lite hjerte har fått plass her :)

Ha en fin start på uka,folkens!

Klem fra Desirée

tirsdag 15. november 2011

DIY Hjerte

Som nevnt tidligere,liker jeg å bruke naturen når jeg dekorerer hjemme.
Jeg tuslet ut i hagen og fant noen grener. Disse lagde jeg et hjerte av.


Det er ikke vanskelig i det hele tatt. Du trenger:
Grener (bøyelige)
Ståltråd
HyssingBind sammen grenene der de er tykkest. Først ståltråd,deretter hyssing. Så er det bare å forme et hjerte og binde sammen grenene i den andre enden også. Vips,så har du en enkel pynte-jåle-dings på veggen. Helt gratis,og skikkelig enkelt!

TIPS! Mine grener var litt stive,så jeg lot de ligge i press under et tungt skap over natten. Da ble den enda finere.

Ha en fin tirsdag!

Klem fra Desirée

mandag 14. november 2011

Hjørneskap

Vi har vært så heldige og fått et nesten 100 år gammelt hjørneskap av svigers.
For sånn er det, når noen vil kvitte seg med noe tar vi det i mot med åpne armer. Hvertfall når det er så  flotte ting som dette!

Inni er den malt blåVi tok i mot uten at vi egentlig visste hvor vi skulle ha den. Da den var inne i hus,var det frem med målestokken og måle hvert hjørne i huset. Vi fant et hjørne som passet, midt i stua!
Under kan dere se hvor den
gamle krakken som Urmaker´n stod på huet oppi en container og fisket opp for meg  har havnet.


Ble et kort innlegg på meg i dag, men jeg har en liten tass som begynner og få tenner og gjerne vil være i armene hele dagen lang! Så et kjapt lite innlegg mens han sover nå rakk jeg nå,gitt :)

Ha en herlig start på uka!

Klem fra Desirée

søndag 6. november 2011

Hei,
Det har ikke blitt så mye skriving på meg i det siste.  Dagene flyr avgårde og plutselig er det bekmørkt og leggetid,liksom.... 

Det har flyttet to nye venner inn i nr.192. Mr.Ugle og frk.Hjort. Og fine er de,altså.


Min kjære mor var på Home&Cottage og ramlet over noen søte ugler. "Den passer jo så fint på rommet til toåringen,sammen med alle de andre uglene", tenkte hun. Så slik fant  mr.Ugle veien hjem til oss.
Men mor i huset synes den var så fin,så hun bestemte at han skulle få bo i den nye stigen vår. -Ja...jeg rappa rett og slett gaven min sønn fikk av bestemor. For en mamma!

Så har vi frk.Hjort da. Jeg har jo lenge ønsket meg puter fra ByNord, meeen jeg får meg ikke til å bruke 1000 kr på ei pute! Så,lykken var stor da sivs hus tipset om en nydelig pute fra ellos, og det beste av alt, den kostet kun 99 kroner! Det passet litt bedre for min lommebok.
 Se så fiiin :)


Uhuuu! Ha en herlig søndag!
Klem fra Desirée