mandag 26. desember 2011

Jul,jul,julekos

 Har vært veldig stille fra meg i det siste. Tiden har blitt brukt på julebord, julemat, julegaver, julevask, julestress, juletre, julesnop, julefilmer, og julekos.
Og gjett om vi har kosa oss! Barna har gledet seg mer og mer for hver kalenderluke de åpnet. Ribbe, juleøl og marsipan har kost seg på tungen og funnet vei ned til  magen, lagt seg pent side om side med "lovehandles" og cellulitter.  
 Men det er ikke slutt ennå! Romjulen er tid for familie og kos. Mer kos.  Og jeg skal nyte hver eneste dag.


På selveste julaften var toåringen syk. Drit syk med høy feber. Han orket verken å spise godtet nissen hadde kommet med i strømpa eller å åpne noe særlig med pakker. Stakkars liten. Heldigvis kviknet han til litt mot slutten av kvelden. Det hjalp med paracet og en mr.freeze :)


Men han skjønte ikke helt dette med julegaver. Han pakket opp,ble glad og ivrig for hver eneste én, men da vi skulle dra ble han kjempe overrasket. Skulle vi ha med alle lekene hjem? Gyngehesten til nonno (morfar) stod plutselig hjemme i stua vår! Vi prøvde å forklare at den ikke var nonno sin,men at det var en gave bare til Noah. Det var litt vanskelig for en toåring å forstå...


Som hvert år,fikk barna mange,mange leker. Den ene mer bråkete enn den andre (ja,takk skal dere ha,tanter og onkler!)Juletreet har ikke fått lov å stå i fred. Med en klåfingret toåring, minstemann på 8 mnd som øver og øver på å krabbe, og en katt,sier det seg selv. Toåringen ommublerer og flytter rundt på all julepynten nederst på treet. Han slenger på litt egen pynt også. Mye finere enn mammas dilldall og glitter!

Minstemann ruller og åler seg rundt om kring og havner som regel under treet.
Og Vidar,katten vår, drikker opp vannet i juletrefoten...

Nå skal vi kose oss med julefilm og hjemmelaget marsipan!

Ha en fortsatt deilig romjul!     
Klem fra Desirée

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar