torsdag 13. oktober 2011

En liten titt inn på barnerommet

Heisann,heisann!!
Igjen har vi hatt en deilig høstdag her i Sandefjord. Solen har tittet inn gjennom vinduet og varmet godt. Ute har det likevel vært friskt og litt kaldt. Deilig!

Dette er rommet til mellomste mann. Han bor her helt alene, men om ikke lenge flytter minstebror inn(som nå sover inne hos oss) sammen med han. Han kan bare glede seg...

Tenk på det å måtte dele på leker og sånt?  Han skjønner ikke det helt.  Han har ikke fyllt 2 år ennå.  Og nå som minstebror faktisk begynner å bli et menneske, og ikke bare en liten klump som ligger stille på et sted eller kaprer mammas fang, synes han det er helt krise at han leker og tygger på lekene hans. "Neeeei, ikkeee!", sier han og tar alle leker vekk fra minsten. Han skal ikke nødvendigvis leke med dem,men lillebror skal i hvertfall ikke få leke med de!
 
Men sånn er det. Og jeg kan nok vente meg en del krangling.Det er (bare) 14 mnd mellom de, så leker og klær kommer til å flyte litt om hverandre. Jeg merker allerede at jeg blander klærne deres etter de er vasket..Pappa ser ikke forskjell i det hele tatt på klær :)

Vi har et bitte,bitte,bitte lite,gusjegrønt bad,hvor det ikke er plass til annet enn dusj og vask. Så stellebordet (superbillig fra IKEA ,som vi har malt) har vi på barnerommet. Funker bra,men savner å kunne ha det inne på badet. Meeen,lommeboken er slunken, og når vi en gang får pusset opp dette forferdelige badet,har vi nok ikke bleiebarn lenger :)


I dag har vi også fått montert varmepumpe. Hurra! Nå blir det deilig og varmt her. 
Ha en fin,fin torsdagskveld,folkens!

Klem fra Desirée

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar